31(0)46-433 7531 info@demoproductions.nl

VERKOOP EN INSTALLATIE

Heb je structureel behoefte aan lichtapparatuur, geluidsapparatuur of videotechniek, dan helpen we je graag bij dit aankooptraject. Door onze jarenlange ervaring met diverse merken kunnen we je adviseren wat het beste bij jou past, aansluitend op jouw wensen en budget. Hierin zijn we onafhankelijk in merkenkeuze en bieden we een breed spectrum van kwaliteitsmerken aan. Dankzij onze goede contacten weet je je op elk moment verzekerd van het beste wat er op de markt verkrijgbaar is, tegen de scherpste prijzen. 

De afgelopen jaren hebben wij ons o.a. gespecialiseerd in Adamson audio-oplossingen zodat wij alle ins en outs kennen van dit high-end audiomerk. Hiermee kunnen we poppodia, theaters en concertzalen voorzien van de beste geluidsbeleving.

Daarnaast kan een merk als BOSE een perfecte oplossing zijn voor uw winkel of horeca-gelegenheid.

Is de apparatuur eenmaal geïnstalleerd, dan verzorgen wij de training van de mensen die in jouw bedrijf aan de knoppen draaien. En in de jaren die volgen zullen wij natuurlijk ook service en onderhoud verrichten. Mocht er onverhoopt een technisch probleem optreden, dan zorgt onze  servicedienst voor een directe oplossing met vervangende apparatuur die wij direct voor u beschikbaar hebben uit onze eigen verhuur-voorraad.  

Onder andere De Muziekgieterij, Beluga Loves You, Rebelle, Holland Casino Valkenburg, Comedy Train, Fortuna Sittard Stadion, Club Glorious, Café Local en De Nieuwe Nor gingen je reeds voor.

Persoonlijk advies nodig?

Kom in contact!

Telefoon

Kantoor +31(0)46-433 7531

Stein

Heidekampweg 4
6171 DZ Stein (NL)

Baarn

Hermesweg 10
3741 GP Baarn (NL)

E-mail

info@demoproductions.nl