31(0)46-433 7531 info@demoproductions.nl

PUBLIEKSEVENEMENTEN

Wij bieden een totaaloplossing om jouw plannen naar een hoger niveau te tillen. Ons team van specialisten zorgt tijdens een evenement voor een vlekkeloze productie. Dat doen wij door onze jarenlange ervaring op het gebied van licht, geluid, video, rigging en podiumbouw voor u in te zetten.

DEMO Productions is niet alleen leverancier van apparatuur, maar vooral ook jouw productiepartner. Onze uitdaging is om op technisch gebied, rekening houdend met jouw budget, een passende oplossing te vinden en alle verwachtingen te overtreffen; zowel die van jouzelf, als van de bezoeker.

Ons brede assortiment aan A-merk apparatuur zorgt ervoor dat wij moeiteloos “riderproof” kunnen leveren. Denk aan topmerken als Adamson (geluid) en Varilite (licht) waarmee wij zelfs de grootste namen kunnen voorzien van hun voorkeur.

Van sporthal tot feesttent, van pleinfeest tot meerdaags festival; wij zorgen ervoor dat onze specialisten een nauwkeurig ontwerp berekenen, intekenen en realiseren. Hiermee wordt een optimale geluidsbeleving gegarandeerd, een unieke lichtshow ontworpen en sprekende videobeelden getoond. Daardoor kun jij je volledig focussen op de rest van het evenement en weet je zeker dat bezoekers een unieke beleving ervaren.

Neem contact met ons op! Wij maken graag tijd voor jou om tijdens een eerste geheel vrijblijvende afspraak je wensen te inventariseren en de mogelijkheden te bespreken.

Persoonlijk advies nodig?

Kom in contact!

Telefoon

Kantoor +31(0)46-433 7531

Stein

Heidekampweg 4
6171 DZ Stein (NL)

Baarn

Hermesweg 10
3741 GP Baarn (NL)

E-mail

info@demoproductions.nl