31(0)46-433 7531 info@demoproductions.nl

ZAKELIJKE EVENEMENTEN

Goede techniek is het grote geheim achter elk geslaagd (zakelijk) evenement. Helaas wordt het belang van de juiste technische voorzieningen nog heel vaak onderschat. Hoogwaardige apparatuur, geïnstalleerd en bediend door de allerbeste vakmensen, zorgt voor een wereld van verschil. Een demonstratie, presentatie of een optreden van een keynote-spreker is zoveel sterker als de techniek van onberispelijke kwaliteit is. Een spreker of presentator zal zich veel zelfverzekerder voelen omdat hij volledig ontzorgd wordt door onze technische professionals.

Wij adviseren en ontzorgen jou en je bedrijf graag op technisch gebied; als ondernemer moet je je volledig kunnen richten op het ondernemen.

In de aanloop naar het evenement nemen we uitgebreid de tijd om te inventariseren wat je wensen zijn, en zullen we binnen het gestelde budget een voorstel maken waarmee we jouw evenement optimaal kunnen faciliteren. Je vaste aanspreekpunt zal gaandeweg het proces mee blijven denken, en is ook ’s avonds en in het weekend bereikbaar.

Tijdens het evenement zelf is je vaste aanspreekpunt de spil tussen jou en ons team van specialisten. Samen komen we tot een optimaal resultaat zodat jouw boodschap kraakhelder overkomt.

Neem contact met ons op! Wij maken graag tijd voor jou om tijdens een eerste geheel vrijblijvende afspraak je wensen te inventariseren en de mogelijkheden te bespreken. 

NEEM VRIJBLIJVEND CONTACT OP!

Stuur een bericht

Telefoon

Kantoor +31(0)46-433 7531

Stein

Heidekampweg 4
6171 DZ Stein (NL)

Baarn

Hermesweg 10
3741 GP Baarn (NL)

E-mail

info@demoproductions.nl