verkoop

23 JAAR ERVARING

HIGH END MATERIALEN

INTERNATIONAAL

INTERN PRODUCTIEHUIS

GESPECIALISEERD IN

Verkoop

Indien u regelmatig behoefte heeft aan licht-, geluids- of videotechniek, staan wij voor je klaar om je te begeleiden in het aankoopproces. Dankzij onze jarenlange ervaring met verschillende merken kunnen wij u adviseren welke apparatuur het beste past bij uw specifieke wensen en budget. Wij zijn merkonafhankelijk en bieden een ruim assortiment aan kwaliteitsmerken aan. Dankzij onze goede contacten kunnen wij de beste producten voor de scherpste prijs aanbieden.

Nadat de apparatuur is geïnstalleerd, zorgen wij voor een training van de mensen die verantwoordelijk zijn voor de bediening ervan. Ook in de jaren daarna kunt u rekenen op een uitstekende service en onderhoudsdienst. Mocht er onverwacht een technisch probleem optreden, dan bieden wij direct een oplossing met vervangende apparatuur die wij uit onze eigen verhuur-voorraad beschikbaar hebben.

Verschillende bedrijven en instellingen zoals De Muziekgieterij, Holland Casino Valkenburg, Fortuna Sittard Stadion, Café Local en De Nieuwe Nor hebben al gebruikt gemaakt van onze diensten en zijn tevreden over de resultaten.

KOM IN CONTACT

Bel mij terug

Vul onderstaand formulier in en wij bellen u terug.

BEKIJK CASES

Bekijk onze referentie cases en raak geïnspireerd!