Licht en geluid huren Limburg

Bij Demo bent u op de juiste plek voor licht en geluid huren Limburg.

23 JAAR ERVARING

HIGH END MATERIALEN

INTERNATIONAAL

INTERN PRODUCTIEHUIS

Gemakkelijk en snel Licht en geluid huren Limburg

Een vijfstigste verjaardag, een gouden huwelijk, een slagingsfeestje voor uw zoon of dochter of een ander groot belangrijk event? Er zijn genoeg redenen om een goed feestje te geven en een tal van goede redenen om een goed feestje te vieren. Wilt u uw evenement in de spotlights zetten? Een knallend feest organiseren met de coolste beats? Licht en geluid mogen niet ontbreken om een goed feestje te organiseren.

Een verjaardag of feestelijke bijeenkomst is maar een saaie bedoeling zonder muziek. Zonder flitsende lichtflitsen en een ontembare creativiteit van licht die de locatie tot een prachtplek maken is een donkere gebeurtenis. Licht en geluid huren Limburg bij Demo Productions is de beste optie. Hier vindt u audiomaterialen die behoren tot de beste op de markt. Tevens vind u bij ons de creatiefste lichtontwerpen.

KOM IN CONTACT

Bel mij terug

Vul onderstaand formulier in en wij bellen u terug.

de leverancier van licht en geluid

Wij streven om het voor u als klant zo makkelijk mogelijk te maken. Demo Productions is de stuwende kracht achter uw evenement. Tegelijkertijd is Demo Productions uw meedenker en – doener. Wij kenmerken ons door kwaliteit, flexibiliteit, uitstekende service en aantrekkelijke prijzen. Met een ruime ervaring, een dosis aan improvisatie vermogen en een ontembare creativiteit maken wij uw feestje tot een groot feest. Wij stellen ons verantwoordelijk voor de volledige licht- en geluidstechniek en zorgen voor een doorslaand succes.
 

De Audiomaterialen

Licht en geluid huren Limburg bij Demo productions is een goede investering. Met een ruime ervaring is Demo productions de partner waar u als klant op kunt rekenen. Met een geordend en rustgevend team en een overdosis aan creativiteit maken wij ieder evenement tot een groot succes.

De audiomaterialen die wij gebruiken zijn de allerbeste ter wereld; van een AD Picospot topje tot Adamson true line source-arrays, van een Pioneer mixer tot de nieuwste Soundcraft VI3000 mengtafel. De audiomaterialen worden gebruikt door gedreven, ervaren en een geschoold team van technici. Wij zorgen dat het evenement tot in de puntjes en de kleinste details is gepland en wordt uitgevoerd. U heeft dan geen zorgen en de bezoekers hebben daarna een fantastische herinnering over.

 

Waarom licht en geluid huren Limburg?

Het huren van licht en geluid is een verstandige keuze!
Om de volgende redenen:
• Professionele dj’s die van elk feest een ware sensatie maken
• Mogelijkheid om het complete pakket te huren. Zo krijgt u alles wat u nodig heeft in één pakket!
• Wij zijn altijd beschikbaar voor ondersteuning en advies

Contact

Wilt u licht en geluid huren Limburg? Schroom niet en wees niet bang om in de spotlights te staan. Heeft u vragen, interesse in een oriënterend gesprek of een offerte op maat? We staan u graag te woord en zijn u graag van dienst. Onze klant staat altijd centraal.

BEKIJK CASES

Bekijk onze referentie cases en raak geïnspireerd!

Tijdelijk telefoonnummer

Op dit moment ervaren wij problemen met ons standaard telefoonnummer.

Telefonisch contact opnemen kunt u doen door te bellen naar: